K-POP News

[NEWS] Girls’ Generation Wows Fans and Korea Yakult Staff with ‘LOOK’ Advertisement Campaign!



With one light shining down on them, the “girls” walk onto the stage with a confident pose. Like falling stars, the crystal accessories make the girls’ every step shine.
Sooyoung, dressed in a pink and black striped dress, dominated the stage like a supermodel, while Jessica showed off her sexiness by exposing her stomach with her shirt fluttering in the wind.
This scene, which looked like a grand fashion show being held in a foreign country, was a CF for Korea Yakult’s diet product, “LOOK”. The CF garnered much attention even before being aired, as it was a CF for a diet product with Girls’ Generation, who is known as the “beautiful legs group” in Japan.
The nine members gathering together despite their busy individual and unit activities also garnered attention. The CF was divided into a TV and movie version and has become a hot issue amongst netizens after behind-the-scenes footage showed staff members making “cameo” appearances in the CFs.
This CF was filmed in April at a studio in Kyunggi-do. It was a hard schedule that started at 10 AM and ended the following day at 3 AM. The person in charge of the Yakult CF stated, “The hardest thing to do was choosing a day to film, because it was not easy getting all nine Girls’ Generation members in one place at the same time.”
One staff member stated, “Everyone on set was overwhelmed by Sooyoung and Yoona’s ‘doll-like bodies’. Everyone stopped and stared at the charisma they gave off when walking down the runway.”



They filmed CFs which will be shown on television and others to be shown on alternative mediums. Other than Girls’ Generation, the people who appeared in them were staff members on set, the advertiser, and the promoter.
The assistant manager of Korea Yakult’s Integrated Marketing and Communication’s team, Seo In-Ho, revealed what it was like on the set, saying, “Their [Girls' Generation's] manners are also on the level of global stars. You couldn’t find any domineering attitude from them, and they looked like cute younger sisters, taking photos with their smartphones together when resting.”
The homepage for “LOOK” also proved Girls’ Generation’s explosive popularity. The website,http://www.dietlook.co.kr, which provides wallpapers, making films, and model photo downloads, has been recording an average of over 10,000 visitors a day.
Meanwhile, a staff member of Korea Yakult revealed, “The second CF for ‘LOOK’, matched with the summer season, will be revealed in early July.”

[NEWS] Hyomin to be Gangkiz's style director for their debut stage!





Amateur girl group Gangkiz will be styled by T-ara's Hyomin for their debut stages.

Before their debut, Gangkiz was helped by Hyomin for their music video. Hyomin will also help as their stylist director for their first broadcast by coming up with the concept and buying the clothing for the members, which she hopes will be eye-catching.

Hyomin became a stylist for Gangkiz's "HONEY HONEY" which is a dance style song, so she needed to find clothes to fit that concept. She looked for the past two days around Seoul to find the perfect stage outfits.

Hyomin is known for her airport fashion and being a fashion icon among idols, and her fashion choices often become popular online.

Hyomin said, "Starting with May 18th's 'Music Bank' and then 'Music Core' and 'Inkigayo', please expect a lot from Gangkiz's 'HONEY HONEY'. Please pay lots of attention, since I'm participating as their fashion stylist."

Gangkiz's mini-album was released yesterday, and their drama music video was released the day before. Both have been receiving hot reactions.
 

[INFO] BIG BANG's "Alive Monster Edition" Info!




Release: June 20, 2012

3 Types:
Type 1: CD + DVD + SHIRT (¥6,980)
Type 2: CD + DVD (¥3,780)
Tyep 3: CD only (¥2,940)

CD Track List:
01. Still Alive (★)
02. MONSTER (★)
03. FANTASTIC BABY
04. BLUE
05. LOVE DUST
06. FEELING
07. AIN'T NO FUN
08. BAD BOY
09. EGO
10. WINGS (D-LITE SOLO)
11. Bingle Bingle (★)
12. HaruHaru -Japanese Version-

DVD Track List:
・"MONSTER -Ver. 0-" Music Video
・"FANTASTIC BABY -Ver. Final-" Music Video
・"BLUE (KR Ver.)" Music Video
・"BAD BOY (KR Ver.)" Music Video
・"FANTASTIC BABY (KR Ver.)" Music Video
・Making of "ALIVE -MONSTER EDITION-"
 

[NEWS] Taeyeon chosen as the idol who would be a good vocal teacher!



Girls’ Generation Taeyeon was ranked #1 as the ‘Idol who will also be a good vocal teacher’.
From May 10th to 16th, the online music site, Monkey3, ran a poll asking their users “Which idol do you think will also be a good vocal teacher?” and first place went to Girls’ Generation lead vocalist Taeyeon, who gained 43% of the total votes (153 votes out of 357 participants).
As the lead vocal for Girls’ Generation and also a member of the current unit TTS, Taeyeon is well-known for having the best vocals out of the idol groups. People who took part in the poll left such comments, “Not only does Taeyeon have a great voice, but she also sings with such emotions and expresses the songs so well”, and “Because she has great basics and can cover a wide range of music genres, I think she could be a great teacher”.
After Taeyeon, Sistar’s Hyorin came in second place with 13% of the votes and 2AM’s Changmin with 12% at third place. Other than the top three, Big Bang’s Taeyang, 2NE1′s Park Bom and MBLAQ’s G.O were also among those who ranked on the list.
adapted: dailypopnews.com

LADY GAGA CONCERT SHOULD BE CANCELED??

Lady Gaga's Indonesia Concert Should Be Canceled: Jakarta Police 
 | May 13, 2012
Lady Gaga blows fans a kiss after landing at Tokyo's Narita International Airport on May 8, 2012. The National Police refused to issue a permit for Lady Gaga's sold-out Jakarta concert on Tuesday. (EPA Photo)
Pop superstar Lady Gaga’s upcoming Jakarta concert should be canceled the Jakarta Police said on Sunday, citing a flurry of objections from Indonesia’s Islamic organizations ranging from issues with the US pop star’s provocative outfits to allegations of devil worship.

Lady Gaga’s sold-out Jakarta concert is scheduled for June 3, but police have yet to decide whether Indonesia’s 40,000 ticket-holders will be able to see Lady Gaga perform. The planned concert has attracted the ire of hard-line Islamists the Islamic Defenders Front (FPI), who called Lady Gaga to the devil during rallies and warned that her concert will degrade the nation’s sense of morality.

The Jakarta Police recommended that the concert be canceled. But, in the end, the decision is out of their hands.

“The concert permit is issued by the National Police,” Jakarta Police spokesman Rikwanto said, “but the Jakarta Police doesn’t recommend the concert be held.”

The National Police are still undecided whether to allow Lady Gaga to perform in Jakarta.

“We’re still discussing it,” National Police spokesman Boy Rafli Amar told Beritasatu.com. “The concert is slated for June, so we haven’t made a decision. We’ll announce whether or not we’ll issue a permit later.”

The Muslim Defenders Team urged the police to cancel the concert to prevent possible conflicts between Islamists and Lady Gaga fans.

“We ask the National Police to take into consideration the public’s opposition to Lady Gaga’s concert,” said M. Mahendradatta, board chairman for the Muslim Defenders Team — an organization known for representing hard-line Islamists and alleged terrorists.

Mahendradatta said that the pop diva promotes devil worship and that her concert will corrupt the moral sensibilities of young Indonesians.

“Whether you like it or not, Lady Gaga teaches [fans] to worship the devil,” he said. “That goes against the teachings of any religion. We don’t approve of that.”

The Muslim Defenders Team, Mahendradatta said, are not trying to pressure police into canceling the concert.

“There is no pressure, just a consideration to prevent conflicts,” he said.

But the FPI have taken a harder stance on the pop star’s Jakarta concert and threatened to mobilize 30,000 protesters to stop Lady Gaga from entering the country.

“We will stop her from setting foot on our land. She had better not dare spread her satanic faith in this country,” FPI Jakarta chairman Salim Alatas told AFP. “Her style is vulgar, her sexual and indecent clothes will destroy our children’s sense of morality. She’s very dangerous.”

FPI’s leader Rizieq Syihab furthered the devil worshiping claims, adding that the singer was planning to build Lucifer’s kingdom in Indonesia.

“If she performed, I will send Muslims in Jakarta to stop the concert,” he said in Temanggung.

The pop star’s “Born This Way” Asian tour has drawn protest from religious conservatives in South Korea, the Philippines and Indonesia.

Additional reporting from Agence France-Presse
adapted: www.google.com


Sukhoi Accident

Sukhoi Case Not to Impair Indonesia-Russia

"The accident will not hurt the relations between both countries." 

Boediono (Antara/ Widodo S Jusuf)
RELATED ARTICLES

VIVAnews - Russian Ambassador to Indonesia, H.E. Alexander Ivanov, visited the Indonesian Vice President, Boediono, in effort to accompany the Russian delegation team on the investigation over the crashed Sukhoi Superjet-100.
Russian Industry Deputy Minister, Yuri Slyusar, and United Aircraft Corporation President, Mikhail Pogosyan, were parts of the delegation.
Vice Presidential spokesperson, Yopie Hidayat, said the delegation will assist the national search and rescue team in the evacuation process as well as looking into the possible causes of the crashed aircraft.
Boediono stated his deep condelence to families of Sukhoi Superjet-100 victims. However, he said the accident will not impair the relations between Indonesia and Russia.
"The accident will not hurt the relations between both countries. Immediate investigation over the case and credible explanation for the accident must be set out as the international community sets their eyes on this case," Boediono was quoted as saying by Yopie on Monday.
The delegation was divided into three: search and rescue team; forensic expert team; and investigation team.
According to Yopie, Yuri Slyusar, head of the delegation team, said the Russian President formed the special committee as soon as the news on the crashed Sukhoi Superjet-100 arrived in Russia.

adapted: vivanews.com

News About Football

FRIDAY, 18/05/2012 03:26
ahead of the Champions League Final

"JUST A HIGH FEVER CAN MAKE ROBBEN ABSENCE"

robbenc.jpg
Arjen Robben insists he robbenc.jpg is currently in good shape ahead of the Champions League final this weekend. Dutch winger wants to bring the championship to Bayern Munich to redeem the failure of two years ago.


Jumat, 18/05/2012 02:46 WIB

Inter Permanenkan Guarin

Friday, 5/18/2012 2:46 PM

Despite only appearing in six games, but the performance is satisfactory Fredy Guarin Inter Milan management. Players from Colombia is also rewarded in the form of a permanent contract from the Nerazzurri.
 

* Friday, 18/05/2012 2:05 PM
    
       This season is so late adventure with Lazio Edy Reja, having stepped down as coach Reja Biancoceleste, although club officials asked him to survive.
* Friday, 18/05/2012 00:55 pm
      
       Roberto Martinez candidate to be one of Liverpool's new manager next season. Wigan Athletic party had already given the green light for the Reds to approach the manager.
Friday, 18/05/2012 00:14 pm

       Jack Wilshere hope for more rapid comeback seems to be delayed, after the young midfielder that Arsenal have the surgery again and this time on his knees.

* Thursday, 17/05/2012 22:30 pm
      
       Giampaolo Pazzini's poor performance this season to make his future at Inter Milan in a question mark. However, for now Pazzini has not determined the final decision about it.
Thursday, 17/05/2012 18:33 pm
      
       AC Milan get a shot of energy to midfield next season. Although the transfer window has not yet officially opened, the Rossoneri confirmed the acquisition of Bakaye Traore and Riccardo Montolivo.


adapted: www.detik.com/sport

THANKS TOO

finally job saya sudah selesaii......ALHAMDULILLAH....thanks for my monster..emm,,incorect..my mother hoho...udah beliin saya modem sehingga dapat menunjang pekerjaan saya. thanks for my broothaa...(emm...gak tau makash buat apa). THanks buat tetangga gue jugaa....(ini bener-bener gak nyambung).......kayaknya gue bakalan potong tumpeng atas kelarnya tugas dari pak uya...hahaha,,,setelah berbulan bulan lamanya...akhirnya kelar...berasa kayak habis ngelahirin.....
hahaha,.....that's the worse joke that i've ever heard...wuufftt...buat aku
CEMUNGUD..CEMUNGUDD...EEEAAAKKK......MHUAHAHAHAHAHA....

JARINGAN KOMPUTER :)))

PENGERTIAN :)
"Jaringan komputer adalah sebuah kumpulan komputer, printer dan peralatan lainnya yang terhubung dalam satu kesatuan."

JENIS-JENIS JARINGAN KOMPUTER :)
 
Secara umum jaringan komputer dibagi atas lima jenis, yaitu;
1. Local Area Network (LAN)
Local Area Network (LAN), merupakan jaringan milik pribadi di dalam sebuah gedung atau kampus yang berukuran sampai beberapa kilometer. LAN seringkali digunakan untuk menghubungkan komputer-komputer pribadi dan workstation dalam kantor suatu perusahaan atau pabrik-pabrik untuk memakai bersama sumberdaya (misalnya printer) dan saling bertukar informasi.

2. Metropolitan Area Network (MAN)
Metropolitan Area Network (MAN), pada dasarnya merupakan versi LAN yang berukuran lebih besar dan biasanya menggunakan teknologi yang sama dengan LAN. MAN dapat mencakup kantor-kantor perusahaan yang letaknya berdekatan atau juga sebuah kota dan dapat dimanfaatkan untuk keperluan pribadi (swasta) atau umum. MAN mampu menunjang data dan suara, bahkan dapat berhubungan dengan jaringan televisi kabel.

3. Wide Area Network (WAN)
Wide Area Network (WAN), jangkauannya mencakup daerah geografis yang luas, seringkali mencakup sebuah negara bahkan benua. WAN terdiri dari kumpulan mesin-mesin yang bertujuan untuk menjalankan program-program (aplikasi) pemakai.

4. Internet
Sebenarnya terdapat banyak jaringan didunia ini, seringkali menggunakan perangkat keras dan perangkat lunak yang berbeda-beda. Orang yang terhubung ke jaringan sering berharap untuk bisa berkomunikasi dengan orang lain yang terhubung ke jaringan lainnya. Keinginan seperti ini memerlukan hubungan antar jaringan yang seringkali tidak kampatibel dan berbeda. Biasanya untuk melakukan hal ini diperlukan sebuah mesin yang disebut gateway guna melakukan hubungan dan melaksanakan terjemahan yang diperlukan, baik perangkat keras maupun perangkat lunaknya. Kumpulan jaringan yang terinterkoneksi inilah yang disebut dengan internet.

5. Jaringan Tanpa Kabel
Jaringan tanpa kabel merupakan suatu solusi terhadap komunikasi yang tidak bisa dilakukan dengan jaringan yang menggunakan kabel. Saat ini jaringan tanpa kabel sudah marak digunakan dengan memanfaatkan jasa satelit dan mampu memberikan kecepatan akses yang lebih cepat dibandingkan dengan jaringan yang menggunakan kabel. 

TOPOLOGI JARINGAN KOMPUTERRRR :))HOHOHO
  1. Topologi Bus
    Terdapat keuntungan dan kerugian dari tipe ini yaitu:
Keuntungan:                              Kerugian:
- Hemat kabel                            - Deteksi dan isolasi kesalahan sangat kecil
- Layout kabel sederhana           - Kepadatan lalu lintas
- Mudah dikembangkan              - Bila salah satu client rusak, maka jaringan tidak bisa berfungsi.
                                                - Diperlukan repeater untuk jarak jauh
  1. Topologi TokenRING 
    Metode token-ring (sering disebut ring saja) adalah cara menghubungkan komputer sehingga berbentuk ring (lingkaran). Setiap simpul mempunyai tingkatan yang sama. Jaringan akan disebut sebagai loop, data dikirimkan kesetiap simpul dan setiap
    informasi yang diterima simpul diperiksa alamatnya apakah data itu untuknya atau bukan. Terdapat keuntungan dan kerugian dari tipe ini yaitu:
Keuntungan:                              Kerugian:
- Hemat kabel                            - Peka kesalahan
                                                - Pengembangan jaringan lebih kaku
  1. Topologi STAR 
    Merupakan kontrol terpusat, semua link harus melewati pusat yang menyalurkan data tersebut kesemua simpul atau client yang dipilihnya. Simpul pusat dinamakan stasium primer atau server dan lainnya dinamakan stasiun sekunder atau client server. Setelah hubungan jaringan dimulai oleh server maka setiap client server sewaktu-waktu dapat menggunakan hubungan jaringan tersebut tanpa menunggu perintah dari server. Terdapat keuntungan dan kerugian dari tipe ini yaitu:
Keuntungan:
- Paling fleksibel                      
- Pemasangan/perubahan stasiun sangat mudah dan tidak mengganggu bagian jaringan lain
- Kontrol terpusat
- Kemudahan deteksi dan isolasi kesalahan/kerusakan
- Kemudahaan pengelolaan jaringan
Kerugian:
- Boros kabel                     
- Perlu penanganan khusus
- Kontrol terpusat (HUB) jadi elemen kritis
  1. Topologi Peer-to-peer Network
Peer artinya rekan sekerja. Peer-to-peer network adalah jaringan komputer yang terdiri dari beberapa komputer (biasanya tidak lebih dari 10 komputer dengan 1-2 printer). Dalam sistem jaringan ini yang diutamakan adalah penggunaan program, data dan printer secara bersama-sama.
Sistem jaringan ini juga dapat dipakai di rumah. Pemakai komputer yang memiliki komputer ‘kuno’, misalnya AT, dan ingin memberli komputer baru, katakanlah Pentium II, tidak perlu membuang komputer lamanya. Ia cukup memasang netword card di kedua komputernya kemudian dihubungkan dengan kabel yang khusus digunakan untuk sistem jaringan. Dibandingkan dengan ketiga cara diatas, sistem jaringan ini lebih sederhana sehingga lebih mudah dipelajari dan dipakai.

Ariigatoouuuuu....hohohohoho....cukup sekian dan matur nuwun......

Cara membuat Blog :)

PENJELASAN SINGKAT
Blog merupakan salah satu aplikasi internet yang banyak digunakan oleh pengguna internet untuk berpartisipasi aktif dalam menambahkan informasi internet. hal ini dapat  dimanfaatkan untuk melatih kemampuan menulis.

A. Membuat akun GOOGLE
1. Tampilkan halaman website Google pada browser dengan mengetik alamat URL-nya: www.google.com
2. Klik tombol GMail di halaman Google yang ditampilkan. Halaman websiet GMail akan ditampilkan. halaman ini dapat ditampilakn dengan langsung mengetik alamat URL-nya: (http://mail.google.com) pada browser.
3. Untuk membuata akun email baru, klik tombol Buat akun. Halaman untuk mendaftarkan akun email baru akan ditampilkan.
4 Isi data- data pribadi anda dan alamat email yang anda pilih
5. klik tombol Cek ketersediaan untuk melihat apakah alamat email yang kamu pilih masih tersedia
6. Setelah melengkapi semua data-data yang diminta, klik tombol Saya menerima buat akunku. Halaman bahwa akun emailmu sudah dibuat akan ditampilkan.
7. Setelah email kamu selesai dibuat, kamu dapat menggunakan akun email kamu untuk berkomunikasi melalui orang email dengan orang lain. selain itu, kamu juga dapat membuat blog di Blogger.

B. Membuat BLOG
1. Jalankan browser dan tampilkan website Blogger di browser dengan mengetik alamt URL-nya : www.blogger.com
2. Masukkan User ID dan Password yang kamu miliki dari GMail, kemudian klik tombol masuk. Halaman untuk mendaftarkan blog akan ditampilkan.
3. Isi nama yang akan kamu tampilkan di blog, kemudian beri tanda cek di kotak cek Penerima Persyaratan.
4. Pada bagian bawah, klik tombol lanjutkan. Halaman untuk memberi nama blog baru akan ditampilkan.
5. Beri judul blog, kemudian isi alamat URL untuk blog. Klik tombol Cek ketersediaan untuk mengecek apakah alamat URL yang diminta masih tersedia.
6. Jika alamat yang diminta tersedia klik tombol Lanjutkan. Halaman untuk memilih template blog akan tampil.
7. Pilih template blog yang ingin digunakan. kemudian klik tombol lanjutkan. Halaman web bahwa blog kamu telah diciptakan akan tampil.

C. Mengisi Konten BLOG
1. Di halaman untuk membuat tulisan, ketik judul dan isi tulisan.
2. Untuk menerbitkan tulisan yang sudah dibuat, klik tombol Terbitkan.
3. Klik tombol Lihat Entri. Halaman web untuk blog kamu akan ditampilkan.

D. Mengatur Profil
1. Untuk mengatur profilmu, di halaman blog yang sudah ditampilkan, klik link teks Kostumisasi. Halaman untuk pengaturan tata letak blog akan ditampilkan.
2. gerakkan scrollbar browser ke bagian bawah. Pada bagian Mengenai Saya, klik lin teks Edit. Halaman untuk edit profil akan ditampilkan.
3. Klik tombol Simpan. Pengaturan profilmu akan disimpan dan halaman untuk pengaturan tata letak akan kembali ditampilkan. Di halaman pengaturan tata letak, klik kembali tombol simpan.
4. Di bagian atas halaman pengaturan tata letak, klik dasbor. halaman Dasbor akan ditampilkan.
5. Untuk menambahkan foto ke profilmu, klik link teks Edit Foto. Halaman untuk mengedit foto akan ditampilkan.
6. Di bagian foto, pilih Dari Komputer Anda. Kemudian klik tombol Browse. Kotak dialog Choose Foto to Upload akan ditampilkan.
7. Buka folder tempat fotomu disimpan, kemudian pilih foto yang ingin kamu jadikan sebagai foto profilmu. Kemudian klik tombol open. Foto akan di Upload ke halaman blog.
8. Di bagian bawah halaman untuk mengedit profil, Klik tombol Simpan Profil.
9. Klik link teks Lihat Profil yang telah diperbarui. halaman yang menampilkan profilmu yang telah doperbarui akan di tampilkan.
10. Untuk melihat perubahan di halaman Blogmu, klik nama blogmu. Blogmu akan ditampilkan. Perhatikan perubahan profilmu yang di tampilkan di halaman Blog.
Selamat mencoba :) arigatouuu........yang posting masuk surga...amiinn...yang liat dapet pahala...amiin


Galaxy :)

Samsung Galaxy Pocket vs Samsung Galaxy Y

Edit comparison

Samsung Galaxy Pocket

Also known as Samsung S5300
Posted: 06 Mar 2012
Market Status: Released
PA rating 0/10

Samsung Galaxy Y

Also known as Samsung S5360
Posted: 24 Aug 2011
Market Status: Released
PA rating 7/10 User rating 7.6/10

Design

Device typeSmart phoneSmart phone 
OSAndroid (2.3.6) TouchWiz UX UIAndroid (2.3) 
Form factor
Form factor - Refers to the form factor of a phone. The main handset designs are bar, clamshell, slide, swivel
CandybarCandybar 
Dimensions4.08 x 2.26 x 0.47 (103.7 x 57.5 x 12 mm)4.09 x 2.28 x 0.45 (104 x 58 x 11.5 mm) 
Weight3.42 oz (97 g)
the average is 4.2 oz (120 g)
3.44 oz (98 g)
the average is 4.2 oz (120 g)
 
Side Keys
Side Keys - Buttons on the side of the phone, designed to be used by fingertips while holding the phone - one-handed operation.
Left: Volume control Right: Lock/Unlock key  

Display

Physical size2.80 inches3.00 inches 
Resolution240 x 320 pixels240 x 320 pixels 
Pixel density
Pixel density - The pixel density of a display represents the number of pixels over an area of one inch. It’s measured in “pixels per inch”, or ppi. The higher the number, the more detailed and good-looking the display is.
143 ppi133 ppi 
Technology
Technology - There are two main screen technologies currently used in phones and tablets: LCD and AMOLED. The former usually features a light source and liquid crystals, while the latter is based on organic light-emitting diodes. Newer LCD variations like IPS-LCD and Super-LCD allow for very accurate color reproduction and very wide viewing angles, where no significant image quality loss is observed. Current AMOLED screens differ in such a way that they can exhibit much more saturated colors (sometimes too much) and incredibly high contrast levels, which is due to black color being completely black in AMOLED displays.
TFTTFT 
Colors
Colors - Shows the number of colors that the display supports
262 144262 144 
TouchscreenCapacitive, Multi-touchCapacitive, Multi-touch 
FeaturesProximity sensorProximity sensor 

Battery

Talk time
Talk time - Maximum talk time in hours
15.83 hours
the average is 8 h (495 min)
17.00 hours
the average is 8 h (495 min)
 
Stand-by time21.7 days (520 hours)
the average is 21 days (493 h)
35.4 days (850 hours)
the average is 21 days (493 h)
 
Talk time (3G)6.00 hours6.16 hours 
Stand-by time (3G)19.2 days (460 hours)22.5 days (540 hours) 
Capacity1200 mAh1200 mAh 
TypeLi - IonLi - Ion 

Hardware

Processor
Processor - The processor is the main computing component of a phone and is a major factor when it comes to the overall speed of the device. Some more powerful smartphones use dual-core and quad-core processors designed to deliver greater performance.
Single core, 832 MHzSingle core, 832 MHz 
Built-in storage3000 MB160 MB 
Storage expansion   
Slot TypemicroSD, microSDHCmicroSD, microSDHC 
Maximum card size
Maximum card size - Shows the capacity of the memory expansion slot that can be added
32 GB32 GB 

Camera

Camera2 megapixels, Immobile2 megapixels, Immobile 
FeaturesSmile detection, Exposure control, White balance, Geo tagging, Panorama, Scenes, Effects, Self-timerSmile detection, Panorama 
CamcorderYesYes 

320x240 (QVGA) (15 fps)320x240 (QVGA) (15 fps) 
Recording format MPEG4, H.263, H.264 

Multimedia

Music player   
Filter byAlbum, Artist, Playlists  
FeaturesAlbum art cover, Background playback  
Supported formatsMP3, AAC, AAC+, eAAC+, WAV, AMR, MIDIMP3, AAC, AAC+, eAAC+, WAV, AMR, OGG 
Video playback
Video playback - Video support such as MPEG4
   
Supported formatsMPEG4, H.263, H.264MPEG4, H.263, H.264, 3GPP 
RadioFM, Stereo, RDSFM, Stereo 
SpeakersEarpiece, LoudspeakerEarpiece, Loudspeaker 
StreamingAudio, VideoAudio, Video 
YouTube playerYesYes 

Internet browsing

BrowserYesAndroid Browser 
SupportsHTMLHTML 
Built-in online services supportYouTube (upload), Picasa  

Technology

GSM
GSM - Global System for Mobile communications. A world standard for digital cellular communications using narrowband TDMA (Time Division Multiple Access), which allows up to eight calls at a time on 800 MHz and 1800 MHz frequencies. Introduced in 1991. Is the standard most commonly used in Europe and Asia, but not in the United States. GSM phones use a Subscriber Identity Module (SIM) smart card that contains user account information. Any GSM phone becomes immediately programmed after plugging in the SIM card, thus allowing GSM phones to be easily rented or borrowed.
850, 900, 1800, 1900 MHz850, 900, 1800, 1900 MHz 
UMTS
UMTS - Universal Mobile Telecommunications Service, also called WCDMA, is a 3G (Third Generation) packet-based transmission of text, digitized voice, video, and multimedia at data rates up to 2 Mbps. It is based on GSM standard and is supported by major standards bodies and manufacturers
900, 2100 MHz900, 2100 MHz 
Data
Data - Shows the particular phone's type of data. the major mobile phone data types are GPRS, CDMA2000 1xRTT, EDGE, CDMA2000 1xEV-DO, UMTS, etc.
HSDPA 3.6 Mbit/s, UMTS, EDGE, GPRSHSDPA 7.2 Mbit/s, UMTS, EDGE 
Global Roaming
Global Roaming - Global Roaming is the convenience of having a mobile phone to make and receive calls, send and receive SMS while you travel overseas with your regular mobile number. Usually the Global phones support multiple frequencies like - 900/1800/1900 mhz.
YesYes 
Positioning
Positioning - This field shows the positioning systems supported by the device. There are three main types: GPS, A-GPS and GLONASS. GPS - This is one of the most widespread global positioning technologies, developed and maintained by the U.S. government. It uses satellites in order to detect your location. Works best in clear weather. A-GPS - A-GPS stands for Assisted GPS and is the industry standard for positioning and navigation. “Assisted” means that it can use local wireless networks, in addition to satellites, for quicker and more precise localization. GLONASS - GLONASS is a global positioning system, developed by the Russian Federation. It’s very similar to GPS, but isn’t so popular in cell phones.
A-GPSGPS 
NavigationYesYes 

Phone features

PhonebookUnlimited entries, Caller groups, Multiple numbers per contact, Search by both first and last name, Picture ID, Ring IDUnlimited entries, Caller groups, Multiple numbers per contact, Search by both first and last name, Picture ID, Ring ID 
OrganizerCalendar, Alarm, CalculatorCalendar, Alarm, Document viewer, Calculator 
MessagingSMS, MMS, Threaded view, Predictive text inputSMS, MMS, Threaded view, Predictive text input 
E-mailIMAP, POP3, SMTPIMAP, POP3, SMTP, Push e-mail 
Instant MessagingGoogle Talk, ChatONGoogle Talk 
Games Yes 

Connectivity

Bluetooth3.03.0 
ProfilesAdvanced Audio Distribution (A2DP), Audio/Video Control Transport Protocol (AVCTP), Audio/Video Distribution Transport Protocol (AVDTP), Audio/Visual Remote Control Profile (AVRCP), File Transfer (FTP), Generic Access (GAP), Generic Audio/Video Distribution (GAVDP), Handsfree (HFP), Headset (HSP), Logical Link Control and Adaptation Protocol, Object Push (OPP), Phone Book Access (PBAP), Serial Port (SPP), Service Discovery Application (SDAP), Service Discovery Protocol (SDP)  
Wi-Fi
Wi-Fi - Wireless Local Area Network (WLAN) - used radio waves (RF) or infrared signals to send and receive data over the air. Most popular WLAN solutions today is Wi-Fi (802.11b and 802.11g) standards. 801.11b provides data speeds of around 11mbps while 802.11g can go up to 54 mbps.
802.11 b, g, n802.11 b, g, n 
USBUSB 2.0USB 2.0 
ConnectormicroUSBmicroUSB 
Features
Features - Universal Serial Bus - is a plug-and-play interface for connection a computer and add-on devices such as joysticks, keyboards, wireless phones, scanner, cameras etc. USB supports hot-swap (ability to add a new device without having to reboot the computer). USB supports data speed of 12 megabits per second.
Mass storage device, USB chargingMass storage device, USB charging 
Headphones connector3.5mm3.5mm 
Charging connectormicroUSBmicroUSB 
OtherComputer sync, OTA syncComputer sync, OTA sync 

Other features

NotificationsMusic ringtones, Polyphonic ringtones, Vibration, Flight mode, Silent mode, SpeakerphoneMusic ringtones, Polyphonic ringtones, Vibration, Flight mode, Silent mode, Speakerphone 
SensorsAccelerometer, CompassAccelerometer 
OtherVoice dialing, Voice commands, Voice recordingVoice dialing, Voice recording 

Regulatory Approval

FCC approval
FCC approval - The Federal Communications Commission (FCC) is an independent United States government agency, directly responsible to Congress. The FCC was established by the Communications Act of 1934 and is charged with regulating interstate and international communications by radio, television, wire, satellite and cable. The FCC's jurisdiction covers the 50 states, the District of Columbia, and U.S. possessions. Every wireless phone device that that is sold in the U.S. has to be tested and approved for sale by the FCC.
   
Date approved
Date approved - Shows the date when the particular phone is approved by the Federal Communications Commission
07 Mar 201226 Aug 2011 

FCC ID value: A3LGTS5300 linkFCC ID value: A3LGTS5360 link 
FCC measured SAR
FCC measured SAR - The exposure standard for mobile devices employs a unit of measurement known as the Specific Absorption Rate, or SAR. The SAR limit stated in the international guidelines is 2.0 W/ kg*. Tests for SAR are conducted using standard operating positions with the device transmitting at its highest certified power level in all tested frequency bands. Although the SAR is determined at the highest certified power level, the actual SAR of the device while operating can be well below the maximum value.
   
Head0.23 W/kg0.57 W/kg 
Body0.29 W/kg0.64 W/kg 
Product Specific Use0.29 W/kg  
Simultaneous Transmission0.86 W/kg   adapted: google.com

Staphyllococcus


~STAPHYLLOCOCCUS~

Disini saya akan membahas mengenai salah satu Genus bakteri yang paling umum di dengar. Yap....Staphylococcus,nah sudah tidak asing lagi bukan. Berikut sekilas liputannya.....


  1. PENDAHULUAN :)
    Staphyllococcus berasal dari kata :
    *Staphyllo: yang berarti pengelompokan seperti buah anggur
    *coccus: yang berarti bulat
    It means...... Staphyllococcus adalah bakteri yang berbentuk bulat dan bergerombol seperti buah anggur.
  2. SIFAT STAPHYLLOCOCCUS :)
    -Berbentuk bulat
    -Bergerombol
    -Tidak berflagel
    -Tidak berspora
    -Pada biakan tua bersifat gram (-)
    -Pada biakan muda bersifat gram (+)
  3. MACMACAM-AM SAMPEL PEMERIKSAAN :)
    1. Pus atau Nanah
    2. Darah
    3. Kerokan kulit
    4. Luka bakar
    5. LCS
    6. Urine
    7. Faesces
    8. Sputum
    9. Swab mulut
    10. Swab mata
  4. SIFAT PATOGEN DAN NON PATOGEN :)
    @SIFAT PATOGEN STAPHYLLOCOCCUS
          1. Menghemolisa erytrosit
          2. Tes coagulase plasma citrat (+)
          3. Meragi manitol
          4. Pigmen Kuning emas
          5. dapat hidup pada media yang mengandung kadar garam 5-10%
          @SIFAT NON PATOGEN STAPHYLLOCOCCUS
          1. Tidak menghemolisa erytrosit
          2. Tes Coagulase plasma citrat (-)
          3. Tidak meragi manitol
          4. Pigmen berwarna kuning jeruk, putih keruh
          5. Tidak dapat hidup pada media yang mengandung kadar garam 5-10%

MACAM-MACAN STAPHYLLLOCOCCUS
  1. Staphyllococcus aureus
  2. Staphyllococcus saprofitikus
  3. Staphyllococcus epidermidis